Published On: vin, iul. 13th, 2018

Politistii braileni au confiscat bunuri in valoare de 4.000 de lei intr-o singura zi

Share This
Tags

La data de 10 iulie, politistii braileni, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza judetului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor au fost verificate mai multe societati comerciale, legitimate 90 de persoane, oprite in trafic 55 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 28 de soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 23 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 7.900 de lei, dintre care 7 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 8 la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 7 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si una la un alt act normativ.

Ca masura complementara, politistii au confiscat bunuri in valoare totala de peste 4.000 de lei, si au ridicat un certificat de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>