Published On: mie, iul. 11th, 2018

Pe ce f*te senatorul ALDE Mihai Ruse sute de milioane lunar din banii nostri / Imagini sexy distribuite pe Facebook

ruse_familist_infobrailaCa Mihai Ruse, chiar daca intamplator a ajuns senator este un taran prost o doveste pagina lui de Facebook. Ca un adolescent in calduri, acest mosulica de doi bani, fosta si actuala sluga a lui Gheorghe Bunea Stancu, livreaza pe Facebook imagini care mai de care mai “interesante” din activitatea lui de inalt ales al poporului.

Nu este prima data cand Ruse, pe care-l tin minte cand se jura ca a pierdut alegerile de la Maxineni fara sa ia vreun ban de la Sergiu Diacomatu, ne arata cat de mult il doare ca noi platim ca niste tampiti impozite sa-i platim lui sute de milioane pe luna. Ca sa faca, ce? Sa stea ca un coclit cu mana-n nadragi distribuind pe retelele de socializare imagini care mai de care mai sexy si/sau porno.

senator-ALDE_Mihai_ruse_infobrailaUltima isprava a lu’ dom’ senator Ruse s-a petrecut astazi, cand nefu…l din el ne-a aruncat pe pagina sa de Facebook o gagica dezbracata si sexy, un fel de Elena Udrea, dar din Croatia!

Toate astea in conditiile in care, familistul lu’ peste prajit, si-a cardit la poza de profil o  poza relevanta, cu un copil in brate!

 

CITESTI SI Ruse, mana cu care se stergea la cur Bunea Stancu!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>