Published On: mar, iul. 17th, 2018

Marian Dragomir: “Vom reusi sa atragem la Braila competitii sportive la cel mai inalt nivel”

Dupa cum spune “dragul” nostru primar,  Viorel Marian Dragomir, costurile bazinului Olimpic Braila au ajuns la cote majore, undeva in jur de 2.130.000 de euro, bani din bugetul Primariei Municipiului Braila.

Domnul primar ne-a dezvaluit suma alocata pana acum, dar nu a precizat si  data finalizarii proiectului.

Se stie ca,  firma  bucuresteana “Midanne Invest Grup”, in urma unei licitatii,  a castigat contractul de executie a Bazinului Olimpic. Contractul a fost incheiat in 2011, insa din lipsa de fonduri demararea prompta a lucrarilor  a fost imposibila.

Abia dupa patru ani de zile, in ianuarie 2015,  s-a semnat un acord intre Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Tineretului si Sportului privind realizarea  mai multor obiective,  printre care si Bazinul Olimpic Braila.

Daca initial termenul limita a lucrarilor era undeva in anul 2017, iata ca suntem trecuti de jumatatea anului 2018 iar Bazinul Olimpic prinde contur.

Mandru de realizarea sa, primarul Marian Dragomir a postat astazi pe retelele de socializare imagini cu stadiul lucrarilor de la bazin si din zona bazinului Olimpic.

Mai mult decat atat, acesta a mentionat ca in paralel a fost finalizata si licitatia pentru proiectare-DALI-la stadionul Progresul, si ca asteapta transferul stadionului de atletism catre Primaria Braila.

“Bazinul Olimpic Braila – in lucru – 2.130.000 euro

Parcare si viabilizare – in lucru – 240.000 euro

Urmeaza alte 3 parcari in zona Bazinului Olimpic si in toamna amenajarea spatiilor verzi.

Aceste investitii majore din bugetul Primariei Municipiului Braila in anul 2018 dovedesc respectul pentru sportivii brailenii care au practicat inot, care au castigat medalii si au fost ambasadorii orasului la competitiile nationale si internationale.

Vom reusi in perioada viitoare sa avem conditii moderne pentru sportivi si sa atragem la Braila competitii sportive la cel mai inalt nivel.

Aceste lucruri se pot face cu implicarea angajaților societăților private care au castigat licitații, ai primariei si sume alocate din taxele si impozitele locale.

In paralel, a fost finalizata licitația pentru proiectare – DALI – la Stadionul Progresul.

Asteptam ca Ministerul Educatiei Nationale sa accepte transferul Stadionului de Atletism catre Primaria Braila”,a scris edilul sef, Marian Dragomir pe pagina sa de socializare.

planparcareainterior bazininterior 2

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>