Published On: lun, iul. 16th, 2018

Mai multi braileni au fost amendati pentru ca au aruncat cojile de la seminte pe strada sau pentru ca au fumat in parcuri

In perioada  03.07.2018 – 13.07.2018, politistii locali din cadrul Serviciului Ordine Publica al Politiei Locale Braila au aplicat mai multe sanctiuni contraventionale persoanelor surprinse incalcand prevederile in vigoare privind respectarea curateniei pe domeniul public al municipiului Braila sau legislatia privind ordinea si linistea publica.

Este vorba despre 20 de persoane care fie au consumat seminte, aruncand cojile pe strada, fie au incalcat legislatia in privinta fumatului sau pe cea privind consumul de bauturi alcoolice.

Astfel, 5 persoane au fost surprinse in timp ce consumau seminte si aruncau cojile pe jos, in diverse parcuri din oras. Acestora li s-au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare totala de 450 lei.

Un alt barbat, in varsta de 57 de ani, a primit o amenda de 100 lei, dupa ce a fost depistat fumand in parculetul de joaca situat pe str. Radu Negru, langa Bl.38.

Pentru consumul de bauturi alcoolice pe domeniul public, in alte locuri decat cele autorizate, au fost depistate si sancţionate contravenţional 14 persoane cu amenzi in valoare totala de 1.800 lei. Astfel, in noaptea de 11/12.07.2018, trei barbati cu varste cuprinse intre 61 si 48 ani, au fost depistati consumand bauturi alcoolice pe B.dul Dorobanti, la intersectia cu str. Eremia Grigorescu, doi – de 47, respectiv 58 de ani  – in dreptul blocului A24 de pe Sos. Buzaului si alti doi in parcul de joaca de pe Aleea Lebedei. In noaptea de 12/13.07.2018, doi tineri, in varsta de 20 de ani, au fost depistati consumand bauturi alcoolice in parcul de joaca pentru copii de pe str. Mircea Voda.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>