Published On: lun, iul. 9th, 2018

In doua zile politistii braileni au aplicat amenzi in valoare de peste 19.000 lei

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In perioada 06 – 08 iulie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona pietelor, precum si a celor cu profil discoteca, club, cafe-bar, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 54 de societati comerciale, legitimate 301 persoane, si oprite in trafic 204 autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest  35 de soferi.

De asemenea, acestia au constatat 61 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de peste 19.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate 34 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 25 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 2 la alte acte normative.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii 2 permise de conducere, si au retinut un certificat de inmatriculare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>