Published On: lun, iul. 30th, 2018

Identificati de politisti si cercetati penal pentru furt

La data de 27.07.2018, ora 10:40, Politia orasului Insuratei a fost sesizata de catre gestionara unui magazin din localitate cu privire la faptul ca, in noaptea de 26/27.07.2018 , persoane necunoscute au patruns in incinta chioscului, de unde au sustras sase cartele pentru telefon.

In urma verificarilor efectuate, politistii l-au identificat pe un tanar, in varsta de 20 de ani, din Insuratei, banuit de comiterea faptei.

Prejudiciul, in valoare de 150 de lei, a fost recuperat si inapoiat persoanei reclamante, iar in cauza a fost intomit dosar penal pentru furt calificat.

La data de  27.07.2018, ora 18:00, politistii din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Faurei au fost sesizati telefonic de catre  vanzatoarea unui magazin, din localitatea Dudesti, cu privire la faptul ca i-a fost sustrasa suma de 450 de lei.

In urma cercetarilor efectuate, politistii l-au identificat pe un minor, in varsta de 13 ani, banuit ca, in jurul orei 17:00, in timp ce se afla     intr-un magazin, din comuna Dudesti, ar fi profitat de neatentia femeii, in varsta de  86 de ani, si i-ar fi sustras, din buzunarul halatului cu care era imbracata, suma de bani.

Minorul a fost depistat de politisti, la scurt timp, pe raza localitatii, ocazie cu care a fost perchezitionat, asupra sa gasindu-se suma de 450 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat si inapoiat femeii, in cauza fiind intocmit dosar penal pentru furt. 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>