Published On: mie, iul. 18th, 2018

GALERIE FOTO: Accident pe Scolilor / O batrana a fost lovita de un autoturism dupa ce a incercat sa traverseze neregulamentar

Share This
Tags

In urma cu putin timp, a avut loc un accident de circulatie in intersectia strazilor Scolilor cu Stefan Cel Mare.

Un autoturism marca Ford, care circula regulamentar pe strada Scolilor din directia strada Grivitei spre Bulevardul Independentei, ajuns in intersectia cu strada Stefan Cel Mare a lovit o batrana, care se angajase in traversare neregulamentar si fara sa se asigure.

Din declaratiile martorilor, soferita autoturismului nu a putut evita impactul pentru ca batrana i-a iesit brusc in fata, dintre alte autovehicule care asteptau la semaforul de la Grivitei.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de la politie care au blocat traficul in zona pentru desfasurarea in conditii optime a cercetarilor.

O ambulanta a preluat batrana si a trasportat-o la spital. Femeia era constienta iar primele declaratii i-au fost luate de catre politisti, inainte de plecarea ambulantei spre UPU Braila.

accident scolilor 2salvare accident scolilor

accident scolilor 1

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>