Published On: joi, iul. 5th, 2018

FOTO/VIDEO: Autoturisme abandonate in Braila/Multe dintre acestea sunt adevarate focare de infectie

masina 2

 De la inceputul anului 2018, politistii locali din cadrul Biroului Circulatie pe Drumurile Publice al Politiei Locale Braila au identificat 64 de autoturisme fara stapan sau abandonate pe terenuri apartinand domeniului public sau privat al municipiului Braila.

masina3

 In 53 dintre cazuri, proprietarii s-au conformat somatiei aplicate de catre politistii locali in baza art. 2 din Legea 421/2002, cu termen de 10 zile pentru eliberarea terenurilor ce apartin domeniului public sau privat al municipiului Braila si au ridicat autovehiculele de pe domeniul public, eliberand trotuarele, parcarile sau chiar partile carosabile pe care le ocupau abuziv. In acest moment, 5 autoturisme se afla in termenul de 10 zile conf. Art. 2 din Legea 421/2002 iar pentru alte 6 autovehicule, Primarul municipiului a dispus ridicarea acestora de pe domeniul public de catre SC Braicar SA Braila, dupa expirarea termenului de 10 zile. Unul dintre proprietari s-a conformat ulterior, insa celelalte 5 autoturisme au fost ridicate in zilele de 04.07 si 05.07.2018, de catre reprezentanti ai SC Braicar SA Braila. Autovehiculele respective fusesera abandonate pe str. Simion Barnutiu, pe Aleea Sucevitei/ str. Stefan cel Mare, pe str. Ardealului (doua autovehicule) si str. Pensionatului.

masina 1

 Acestea au fost transportate la Depoul din cartierul Radu Negru al SC Braicar SA Braila. Politistii locali vor continua actiunea de identificare a autoturismelor abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului, cu atat mai mult cu cat cele mai multe dintre acestea sunt adevarate focare de infectie, punand in pericol sanatatea si siguranta cetatenilor.

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>