Published On: mar, iul. 17th, 2018

FOTO: La copt vinete in strada / “Gospodina” a fost amendata

Share This
Tags

FEMEIE COACE VINETE

In ziua de 16.07.2018, in jurul orei 14:10, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publica al Politiei Locale Braila a depistat o femeie in varsta de 29 de ani, care cocea vinete chiar pe trotuar, pe strada Anghel Saligny, spre indignarea trecatorilor. Mai mult, in afara faptului ca persoana respectiva a incalcat prevederile Legii 54/2012 privind desfasurarea activitatilor de picnic, s-a constatat si faptul ca femeia dislocase mai multe pavele de pe trotuar, pentru a-si sprijini gratarul improvizat, incalcand astfel prevederile HCLM 5/2003. Pentru faptele sale, femeia a primit doua sanctiuni contraventionale in valoare totala de 1.100 lei.

 Cu aceasta ocazie, atragem atentia tuturor celor care doresc sa participe sau sa organizeze un gratar sau activitati conexe pe domeniul public, ca trebuie sa aiba in vedere urmatoarele aspecte: conform Legii 54/2012 privind desfasurarea activitatilor de picnic, acestea nu se pot derula decat in zone special amenajate, dotate cu utilitati si facilitati pentru desfasurarea activitatilor de picnic si in care aprinderea focului este permisa. Este, astfel, strict interzisa aprinderea focului pe strazi, in parcari, in curtile interioare ale blocurilor, pe spatiile verzi, in cimitire si oricare alte locatii care nu sunt special amenajate in acest sens. Conform legii in vigoare, cei care desfasoara activitati de picnic in afara zonelor special amenajate sau a zonelor indicate pentru astfel de activitati, vor fi sanctionati cu o amenda cuprinsa intre 1.000 si 3.000 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>