Published On: mar, iul. 24th, 2018

Firma constructoare a Podului peste Dunare se va instala la Braila din toamna

Presedintele Consiliului Judetean, Francisk Iulian Chiriac, directorul de proiect al firmei IHI Infrastructure Systems Co. domnul Kudo Mitsuhiro, adjunctul directorului de proiect al firmei de executie ASTALDI, domnul Alessandro Minniti, directorul general regional al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta din cadrul CNADNR SA., domnul  Dima Marin, precum si directorul tehnic Dragos Burlan au participat la o sedinta tehnica pe proiectul POD SUSPENDAT PESTE DUNARE.

Presedintele Consiliului Judetean Braila a declarat ca in momentul de fata acest proiect este cel mai mare din Romania, in care se va implica 100% si in  care va oferi  sprijinul permanent al Consiliului Judetean.

La sedinta au fost  discutii despre fazele de executie ale  podului si despre proiectarea acestuia, discutii care au condus catre o sedinta incheiata cu succes.

Chiriac a sustinut ca firma constructoare se va instala la Braila din toamna.

Reamintim ca aceasta sedinta a avut loc pe 14 iulie.

Mai mult decat atat, pe 19 iulie, primarul orasului, Marian Dragomir, a mentionat pe pagina lui de socializare ca firmele IHI Systems-Japonia si  ASTALDI-Italia, au o vasta experienta in construirea podurilor peste ape, cu o echipa dedicata, profesionista si serioasa, dand ca exemplu “Podul peste Bosfor” cu o lungime de 3 kilometri, doua benzi pe sens, fiind al patrulea pod ca lungime din lume.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>