Published On: vin, iul. 20th, 2018

Doua persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc pe Dorobanti

Miercuri seara, la ora 22:15, un barbat, in varsta de 33 de ani, din Braila, in timp ce conducea autoturismul pe strada Scolilor, dinspre strada Hipodrom catre strada Mihai Bravu, la intersectia cu Bulevardul Dorobantilor a patruns in intersectie fara a respecta semnificatia indicatorului Stop! si nu i-a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de o tanara de 28 de ani, din municipiu, care circula regulamentar pe Bulevardul Dorobantilor, dinspre strada Tineretului catre strada Albina, tamponandu-se cu acesta.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a soferitei si a unui pasager de 33 de ani, ambii fiind transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, fara a ramane internati.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, si a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>