Published On: sâm, iul. 7th, 2018

Doua asistente de la UPU Braila i-au sugerat unei paciente sa renunte la serviciile medicale si sa plece acasa! / Motivul: “Esti tanara si nu mori”

asistente_UPU_Braila_infobrailaUnitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Braila este scapata de sub control. Sute de oameni se plang in fiecare luna de felul in care sunt tratati, nu numai medical, dar cat si comportamental de unii angajati ai UPU. Ultima aroganta a angajatilor s-a petrecut recent, cand s-a petrecut un lucru infiorator: unei paciente i s-a recomandat sa nu isi faca fisa si sa mearga acasa pentru ca este tanara!

In ciuda faptului ca Infobraila a comunicat acest fapt conducerii spitalului si al UPU, nu s-a invrednicit nimeni nici macar sa comenteze. Mai mult, membri din conducerea spitalelor au blocat telefonele reporterilor Infobraila, dar si ale unor alesi locali, pentru a nu mai fi deranjati. Culmea tupeului asistentelor de la UPU a fost sa-i transmita pacientei ca daca va dezvalui cele intamplate o vor actiona in judecata.

 

mesaj_asistente_UPU_Braila_infobraila

mesa_amenintare_judecata_asistente_UPU_Braila_infobraila

 

“Duminica trecuta, am venit la urgente, deoarece ma simteam foarte foarte foarte rau. Intr-adevar extenuata din cauza surmenajului acumulat deoarece a doua zi urma sa sustin prima proba la bacalaureat, m-am dus la primiri urgente si am explicat simptomele pe care le aveam: palpitatii, mana stanga, amortita de mai bine de cinci ore, pe care o simteam precum ar fi paralizata, gura o aveam incleștata, dureri groaznice de cap. Aceste doamne din poza m-au sfatuit sa nu imi fac fisa deoarece voi avea de așteptat 2-3 ore pe hol și mai bine as pleca acasa ca sunt tanara, nu mor! Chiar daca mi-au spus “Esti tanara, nu mori!”, am așteptat in speranta ca imi vor face ceva, am insistat sa imi faca foaie deoarece ma simteam foarte rau! Dupa indelungi insistente mi-au facut foaie. Desi nu era decat un singur pacient la UPU, am asteptat aproape trei ore sa fiu prezentata unui medic. Tinand cont ca holul era gol si un singur pacient era sub observatia medicilor, l-am oprit pe un domn doctor si l-am intrebat ce este de facut. Mi-a spus sa am rabdare sa-mi vina randul si a plecat. Dupa peste trei ore petrecute fara ca nimeni sa ma bage in seama, am parasit spitalul. Domnii doctori si asistente erau ocupati pe Facebook sau sa iasa in curte la cafele, tigari si barfe… Trist…”, a declarat pacienta in cauza, caruia am decis sa-i pastram anonimatul din cauza amenintarilor nu numai cu instanta dar si cu moartea pe care le-au primit reporterii nostri.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>