Published On: mar, iul. 17th, 2018

Dosare penale intocmite de politisti pentru conducere sub influenta alcoolului

La data de 14.07.2018, ora 01:20, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Braila au procedat la oprirea in trafic a unui autoturism care circula pe raza localitatii Chiscani.

Conducatorul auto, in varsta de 54 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,70 mg/l alcool pur in aerul expirat, si a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sange, in vederea determinarii imbibatiei alcoolice din sange.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

La data de 15.07.2018, in jurul orei 16:00,  un sofer, in varsta de 45 de ani, din Braila, s-a prezentat la ghiseul tamponari pentru solutionarea unui eveniment rutier.

In urma testarii acestuia cu aparatul etilotest a rezultat barbatul avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,62 mg/l si a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>