Published On: joi, iul. 26th, 2018

Din noiembrie brailenii se vor bucura de restaurantul Mc Donald’s

mcdonald bariera

Da, in sfarsit brailenii vor avea propiul restaurant Mc Donald’s in oras, asa cum de multa vreme se visa la asta.

Restaurantul va avea locatia in Bariera si lucrarile la el vor incepe dupa data de 15 august 2018 estimandu-se o inaugurare in noiembrie 2018.

Dupa spusele primarului, valoare investitiei se va ridica la opt milioane de lei (aproximativ 1.700.000 euro) si va crea 50 de locuri de munca.

Restaurantul va fi unul de tip Drive Thru si va include o suprafata de 400 m.p, Mc Café, camera de petrecere pentru copii, terasa in aer liber si loc de joaca in aer liber.

“Primaria Municipiului Braila a manifestat toata sustinerea pentru aceasta investitie, pentru ca brailenii si-au dorit dintotdeauna sa aiba un McDonald’s la Braila, sa nu mai fie nevoiti sa se duca la Galati. Consider ca pentru fiecare persoana trebuie sa existe libertatea de a alege sa manance acolo unde doreste, la un restaurant de tipul acesta sau la alte restaurante.” a declarat Marian Dragomir pe retelele de socializare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>