Published On: vin, iul. 27th, 2018

Contribuabilii care depun electronic Declaratia Unica beneficiaza de bonificatia de 5% din impozitul pe venit platit integral pana la 15 martie 2019

Share This
Tags

Pentru a simplifica completarea si depunerea online a Declaratiei Unice, Ministerul Finantelor Publice – ANAF pune la dispozitia contribuabililor o aplicatie informatica dedicata, care poate fi accesata la adresa https://declunica.anaf.ro/.

Declaratia Unica se poate completa si depune de la adresa https://declunica.anaf.ro/ daca se utilizeaza numele de utilizator si parola contului personal din Spatiul Privat Virtual.

Se recomanda utilizarea din timp a aplicatiei dedicate completarii si depunerii online a Declaratiei Unice, pentru a se evita îngreunarea procedurii de depunere de catre un numar mare de utilizatori înregistrati simultan în sistem.

Contribuabilii care depun electronic Declaratia Unica beneficiaza de bonificatia de 5% din impozitul pe venit platit integral pana la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentand obligatiile fiscale anuale pentru anul 2018. O bonificaţie de 5% se acorda, de asemenea, si pentru contributiile sociale datorate potrivit legii.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>