Published On: joi, iul. 12th, 2018

Chiriac despre proiectul Bibliotecii Judetene: “Zona formata va contura un spatiu de loisir de care vor beneficia brailenii”

Share This
Tags

Presedintele Consiliului Judetean, a anuntat astazi, pe pagina sa de socializare ca Biblioteca Judeteana a semnat contractul de finantare pentru implementarea proiectului “Spatiu de recreere, invatare si socializare pe malul Dunarii”.

Brailenii urmeaza sa se bucure de acest spatiu de recreere peste doi ani, atunci cand va putea fi dat in folosinta, dupa cum ne-a declarat directorul Bibliotecii Judetene.

Consiliul Judetean a sprijinit semnarea acestui proiect prin acordarea sumei de 43.000  lei, cheltuieli neeligibile.

"In data de 10 iulie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a fost semnat contractul de finantare pentru implementarea proiectului “Spatiu de recreere, invatare si socializare pe malul Dunarii”, proiect ce va permite Bibliotecii Judetene “Panait Istrati” Braila sa-si extinda si sa-si diversifice programele culturale si educationale in aer liber. Totodata zona formata de strazile Belvedere, Oituz si Teatrului va contura un spatiu de loisir de care vor beneficia brailenii. Parcul va fi creat intr-un mod inedit, pe tema pescareasa si va aduce in zona Brailei o noutate. Valoarea totala a proiectului este de aproximativ 400.000 de mii de lei iar Consiliulul Judetean Braila va sustine categoric Biblioteca Judeteana in derularea proiectului. Sustin atragerea fondurilor europene si in plan cultural si ii felicit pe toti cei implicati in acest demers. Ganduri bune", a scris presedintele Consiliului Judetean, Francisk Chirisc pe pagina sa de socializare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>