Published On: joi, iul. 19th, 2018

Braileni amendati pentru incalcarea normelor de gospodarire si transport pe teritoriul orasului

In perioada 10 – 17.07.2018, Politia Locala Braila a actionat pe raza Municipiului Braila unde a depistat si sanctionat 13 persoane cu amenzi in valoare de 2.350 lei conform H.C.L.M. Braila nr.5/2003. Totodata au fost sanctionati 8 carutasi cu amenzi in valoare de 1.650 lei surprinsi transportand moloz si gunoi de orice natura pe strazile municipiului.

Exemplificam:

– S.T.-S., in varsta de 31 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 250 lei – fiind depistat pe terenul viran  de langa Parcul ANL Lacu-Dulce descarcand dintr-un atelaj hipo 1 m3 de moloz, pe domeniul public in loc neautorizat.

– M.D., in varsta de 37 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 250 lei – fiind depistata pe terenul viran situat pe Sos. Rm.Sarat langa Targul Obor descarcand dintr-un atelaj hipo reziduuri menajere, pe domeniul public in loc neautorizat.

– C.I., in varsta de 17 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 200 lei – fiind depistat pe terenul viran situat la capatul str.Caramidari descarcand dintr-un atelaj hipo 1 m3 de moloz, pe domeniul public in loc neautorizat.

• Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum si in alte locuri publice, a reziduurilor de orice natura (menajere, industriale, vegetale, moloz), a fost depistata si sanctionata contraventional numita P.N.-M., in varsta de 21 ani, din sat Drogu, com.Galbenu, jud.Braila – cu amenda in valoare de 250 lei – fiind depistata pe str.Independentei in dreptul imobilului cu nr.105 aruncand resturi menajere dintr-un cos din plastic, pe domeniul public in loc neautorizat.

• Pentru comercializarea si consumul semintelor pe strazi sau in alte locuri publice, a fost depistata si sanctionata contraventional numita R.Al., in varsta de 44 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 50 lei – fiind depistat pe str.Radu Negru in parcul de joaca pentru copii, consumand seminte de floarea soarelui si aruncand cojile pe jos.

• Pentru circulatia cu autovehicule in parcuri si pe zone verzi, au fost depistate si sanctionate contraventional 2 persoane cu amenzi in valoare de 200 lei.

Exemplificam:

– C.I.-M., in varsta de 50 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 100 lei – fiind depistat in Parcul Monument pe aleea de atletism de langa Stadion, circuland cu autoturismul marca BMW de culoare negru, cu nr.de inmatriculare BR-05-FZC, circulatia autovehiculelor fiind interzisa in zona.

– D.V., in varsta de 51 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 100 lei – fiind depistat pe Faleza Dunarii, circuland cu autoturismul marca Mazda de culoare negru, cu nr.de inmatriculare BR-97-ADE, circulatia autovehiculelor fiind interzisa in zona.

• Pentru desfacerea pavajelor si executarea de sapaturi pe strazi, in piete sau parcuri fara avizul organelor tehnice ale Consiliului Local al Municipiului Braila, a fost depistata si sanctionata contraventional numita C.A.-L., in varsta de 29 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 100 lei – pentru desfacerea pavajului de pe trotuar in dreptul imobilului sau, fara a avea avizul organelor tehnice ale Consiliului Local al Municipiului Braila.

• Pentru desfasurarea activitatilor de picnic in afara zonelor special amenajate pentru activitati de picnic, conform Legii nr.54/2012, a fost depistata si sanctionata contraventional numita C.A.-L., in varsta de 29 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 1.000 lei – fiind depistata in timp ce efectua activitati de picnic (gratar) pe str.Anghel Saligny in spatele imobilului sau.

• Pentru depozitarea deseurilor de orice natura produse in gospodarii proprii in capacitatile de colectare apartinand asociatiilor de proprietari sau in cosurile stradale conform H.C.L.M.Braila nr.54/2016, a fost depistat si sanctionat contraventional numitul C.V.-A., in varsta de 30 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 300 lei – fiind depistat pe Bd.Dorobantilor langa Bl.56, aruncand  gunoi menajer din gospodaria proprie in pubela ce apartine  Blocului 56.

• Pentru fumatul in toate spatiile publice inchise, spatiile inchise de la locul de munca, mijloacele de transport in comun, locurile de joaca pentru copii, unitatile sanitare, de invatamant, precum si in cele destinate protectiei si asistentei copilului conform Legii nr.349/2002 Modificata de Legea nr.15/2016, a fost depistat si sanctionat contraventional numitul N. K., in varsta de 21 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 100 lei – fiind depistat fumand in parculetul de joaca situat pe str.Oborului.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>