Published On: joi, iul. 26th, 2018

Barbat recalcitrant imobilizat de politisti

La data de 25.07.2018, ora 14:45, in timp ce se afla in executarea atributiilor de serviciu la Postul de Politie Comunal Tichilesti, un politist a fost ultragiat de un localnic, in varsta de 38 de ani.

In fapt, politistii Postului de Politie Comunal Tichilesti au fost sesizati de catre un localnic cu privire la faptul ca trei persoane sustrag floarea-soarelui dintr-o sola a sa, situata in extravilanul comunei Tichilesti.

Doi politisti s-au deplasat la locul indicat, unde au identificat trei tinere, cu varste de 14, 18, respectiv 23 de ani, care au fost conduse la sediul Politiei, in cauza fiind intocmit dosar penal pentru furt.

La sediu s-a prezentat si tatal minorei, care a patruns fara drept in interiorul Postului de Politie.

Barbatul i-a adresat cuvinte si expresii jignitoare politistului si a refuzat sa paraseasca incaperea, moment in care a fost condus fortat in afara sediului.

Acesta a continuat sa-i adreseze cuvinte si expresii jignitoare politistului si a tras cu mainile de camasa sa, rupandu-i trei nasturi.

Imediat barbatul a fost imobilizat la sol de catre cei doi politisti si i-au fost aplicate catuse.

Pe numele barbatului s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>