Published On: lun, iul. 23rd, 2018

Autoturism rasturnat in afara carosabilului

La data de 21.07.2018, in jurul orei 10:40, un barbat, in varsta de 35 de ani, din Braila, in timp ce conducea un autoturism pe DN 2B, in apropiere de localitatea Surdila Gaiseanca, s-a angajat in depasirea vehiculului care rula in fata sa, fara a se asigura, timp in care acesta era depasit regulamentar de un alt autoturism, condus regulamentar de un galatean, in varsta de 70 de ani. Acesta, pentru a evita o coliziune laterala, a franat si a virat brusc stanga, iesind in afara partii carosabile si rasturnandu-se.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a doua pasagere, cu varste de 40 si 62 de ani, din Galati, care au fost transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>