Published On: lun, iul. 30th, 2018

Acuzatii de rasism la derby-ul FCSB – Dinamo

Aseara, s-a disputat partida dintre FCSB – Dinamo, scor 3-3.

Harlem Gnohere, atacantul vicecampioanei si marcatorul primului gol din derby-ul cu Dinamo, i-a acuzat pe suporterii dinamovisti de scandari rasiste la finalul partidei.

Varful vicecampioanei i-a transmis arbitrului faptul ca fanii dinamovisti imita sunetul scos de maimute.

“Sunt bine, suntem suparati pentru ca Dinamo a egalat pe sfarsitul meciului. Am jucat bine in prima repriza si in a doua ne-am miscat mai greu. Am repetat schema la antrenament (n.r referitor la golul de 1-0).

Nu e prima oara (n.r cand aude scandari rasiste), si anul trecut au facut la fel.

I-am spus arbitrului. Nu stiam daca e un sunet de caine sau de maimuta, dar mi s-a mai intamplat. Sunt trist pentru ca in trecut am jucat pentru ei.

Prefer sa-mi insulte familia, dar sa nu scoata sunete de maimuta”, a declarat Gnohere, la sfarsitul meciului.

Suporterii dinamovisti au facut spectacol aseara si in tribune cu o coregrafie splendida, torte si fumigene. Ovidiu Hategan, arbitrul meciului, a fost nevoit sa opreasca partida pentru cateva minute din cauza fumului si a tortelor aruncate in teren.

FCSB a deschis scorul in minutul 10, in urma unei scheme executata din lovitura de la colt, atacantul dinamovist Axente, a adus egalarea in minutele de prelungire a primei reprize.

Dupa pauza, Coman, a reusit sa inscrie pentru FCSB preluand conducere cu 2-1, sase minute mai tarziu, Nistor, a reusit din nou egalarea scorului prinr-un sut plasat superb.

In minutul 68 acelasi Coman, aducea FCSB in avantaj ducand scorul la 3-2.

Pe final de meci, mai exact in minutul 89, Mihai Popescu, stabilea scorul final al meciului, 3-3.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>