Published On: joi, iul. 12th, 2018

Accident infiorator langa unitatea militara de la Boboc, judetul Buzau/Un militar decedat

Din primele informatii, ieri, patru persoane ce se aflau intr-un autoturism au fost implicate intr-un grav accident rutier petrecut in imediata apropiere a unitatii militare de la Boboc, judetul Buzau, in care a rezultat decesul soferului si ranirea grava a celorlalti trei pasageri.

Din primele cercetari, se pare ca soferul a pierdut controlul volanului si a intrat izbitor intr-un pom, acesta in varsta de 32 de ani, elev al scolii de maistri militari si Subofiteri a Fortelor Aeriene “Traian Vuia”, a murit la Spitalul Judetean Buzau, unde incercarile medicilor de-al tine in viata au esuat.

Din cauza impactului atat de puternic ceilalti trei pasageri au fost grav raniti,echipajele de salvare sosite la fata locului au inervenit cu un elicopter Smurd preluand una dintre victime aflata in stare grava, in timp ce ceilalti doi pasageri au fost transportati la Spitalul Judetean Buzau unde primesc ingrijiri medicale.

Se pare ca, toti cei patru tineri aflati in autoturism ar fi militari, insa, deocamdata autoritatile nu au confirmat acest lucru.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>