Published On: mie, iul. 18th, 2018

A incercat sa pacaleasca politistii de frontiera, dar s-a ales cu dosar penal

 Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au descoperit in trafic un cetatean din judetul Iasi care conducea un autoturism radiat din circulatie de autoritatile din Germania si pe care erau aplicate placute de inmatriculare false.

In data de 17 iulie, in jurul orei 20.00, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi, pe timpul unei actiuni specifice, au oprit in trafic, pe DJ 249 A, pe raza localitatii Manzatesti, un autoturism marca Opel, ce avea aplicate placute de inmatriculare olandeze, condus de cetateanul roman Andrei G., in varsta de 20 de ani, domiciliat pe raza judetului Iasi.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul in cauza, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca acesta este radiat din circulatie de autoritatile din Germania, iar numerele de inmatriculare aplicate au fost atribuite altui autoturism.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu numere false.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>