Published On: lun, iul. 16th, 2018

7000 de tigarete au fost descoperite de politisti in portierele unui autoturism

Echipa comuna de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Radauti Prut a descoperit, in urma controlului efectuat asupra unui autoturism, 7.000 tigarete marca Ritm, de provenienta R. Moldova, pe care un cetatean roman a incercat sa le introduca ilegal in tara.

La sfarsitul saptamanii trecute, in Punctul de Trecere a Frontierei Radauti Prut- I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, cetateanul roman Liliana U., in varsta de 40 de ani, la volanul unui autoturism Dacia Logan, inmatriculat in Romania.

In baza profilului de risc si pentru valorificarea unor informatii, politistii de frontiera si lucratorii vamali au procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comuna de control a descoperit ascunse in portierele din fata ale autovehiculului, 7.000 tigarete, cu timbru de acciza R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura confiscarii tigarilor in valoare de 4.100 lei si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare de 5.000 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>