Published On: lun, iul. 30th, 2018

31.000 euro nerambursabili pentru afaceri nou infiintate!

Share This
Tags

Proiectul „Afacerea mea!”  te sprijina si te finantiaza cu peste 31.000 euro sa pornesti propria afacere, daca esti somer, persoana inactiva, sau  persoana care are un loc de muncă și  iti doresti sa incepi o afacere.

Joi 26 Iulie 2018 ora 14:30, a avut loc un nou seminar de informare din judetul Braila a proiectului „Afacerea mea!”, la Residenza Dutzu Str. Golesti nr 55,  Braila, județ Braila.

Proiectul„Afacerea mea!”, cod SMIS 105847, cofinantat din Fondul Social European, Programul Operational Capital Uman (POCU) este implementat in parteneriat de Fundatia Zi Deschisa – beneficiar, respectiv  SC Sorste SA Focsani-partener 1 si Asociatia de Dezvoltare EQ –partener2.

Seminarul s-a adresat persoanelor interesate sa- si deschida propria afacere .

Grupul țintă este format  someri, persoane inactive,  persoane care au un loc de muncă și înființează o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă din regiunea Sud-Est.

Grupul tinta selectat va urma cursurile de antreprenoriat, pe parcursul carora vor invata si vor intocmi un Plan de Afaceri. Acestea vor participa la Concursul de Planuri de Afaceri, in urma carora se vor selecta cele 37 planuri ce vor fi finantate.

Pentru informatii consulati site-ul www.zi-deschisa.ro ,mail zideschisa@yahoo.com

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>