Published On: lun, iun. 18th, 2018

VIDEO: La domiciliul unui barbat in varsta de 60 de ani au fost gasite peste 2.900 pachete de tigari de contrabanda

Politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Galati, au desfasurat doua perchezitii domiciliare pe raza municipiului Galati, pentru stabilirea activitatilor infractionale desfasurate de o persoana care avea preocupari in sfera contrabandei cu produse din tutun.

In cauza este cercetata o persoana pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, iar in urma perchezitiilor desfasurate au fost ridicate si indisponibilizate in vederea continuarii cercetarilor, 2.958 pachete de tigari, de diferite marci, de provenienta R. Moldova, Ucraina si Dutty Free, in valoare totala de 40.230 lei.

Pentru intregirea probatoriului intr-un dosar penal inregistrat la Parchetul de pe langa Judecatoria Galati, politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Galati, au declansat actiuni specifice pentru stabilirea activitatilor infractionale desfasurate de o persoana pe raza municipiului Galati, care avea preocupari in sfera contrabandei cu produse din tutun. Aceasta colecta, transporta, depozita si comercializa tigari de contrabanda pentru o obtine beneficii financiare.

Ca urmare a celor constatate, in data de 14 iunie, politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Galati, au desfasurat doua perchezitii domiciliare la diferite locatii de pe raza municipiului Galati fiind pus in aplicare un mandat de aducere la audieri.

In urma perchezitiilor desfasurate au fost ridicate si indisponibilizate in vederea continuarii cercetarilor, 2.958 pachete de tigari, de diferite marci, de provenienta R. Moldova,  Ucraina si Dutty Free, in valoare totala de 40.230 lei. Totodata, a fost adusa la sediul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati, pentru audieri, o persoana, cetateanul roman B.G., in varsta de 60 de ani.

Procurorul de caz a pus in miscare actiunea penala fata de barbat sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>