Published On: lun, iun. 4th, 2018

VIDEO: Haos la “Hariclea Darclee” / Un sofer inconstiet a fost pe punctul de a provoca o tragedie

La liceul de Arte "Hariclea Darclee" din Braila este haos zilnic, in jurul pranzului, moment in care parintii vin sa isi ia copii de la scoala.

Parintii nu sunt lasati in incinta scolii, fiind obligati sa isi astepte copiii pe trotuarul din fata liceului, care de cele mai multe ori este neincapator pentru zecile de parinti.

Insa astazi, in haosul de la liceu, o adevarata tragedie era sa aiba loc.

Un sofer inconstienti si-a condus autovehiculul pe trotuarul mentionat anterior, si nu s-a oprit decat cand a ajuns in fata portii pe care ieseau elevii.

Din declaratiile mai multor martori, aflati la fata locului, se pare ca soferul era foarte suparat ca a fost blocat de multimea de parinti. Acesta a inceput sa tipe zicandu-le sa se dea de pe trotuar, sa poata trece cu masina. Parintii la randul lor i-au adresat injurii si desi l-au amenintat ca vor chema politia, soferul nu s-a potolit. Ba mai mult, a inceput sa dea masina in fata si in spate, in speranta ca va speria pietonii, care in cele din urma, ii vor face loc sa treaca. In timpul manevrelor nebunesti de intimidare a parintilor, un copil si un adult au fost atinsi usor de autovehicul.

Cativa parinti, sustin ca in  dreapta soferului se afla profesorul de vioara de la Liceul de Arte "Hariclea Darclee".

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>