Published On: lun, iun. 4th, 2018

Update: Carutasul cazut in canalul de irigatii din Zavoaia a fost gasit mort

Dupa cele doua zile de cautari de catre echipele de scafandrii, astazi in jurul orei 11:30, carutasul a fost gasit in canal, inecat, prins in vegetatia din apa. 

Update, ora 14.00: Pentru carutasul disparut in canalul de irigatii din Zavoaia este nevoie de inca o echipa de scafandri, pe langa cea de la ISU Braila.

Echipa de scandrii din cadrul Ispectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dunarea" Braila este ajutata de o echipa de scafandrii din cadru ISU Bacau.

Update, ora 8.30: Cautarile carutasului cazut in canalul de irigatie din Zavoaia au fost oprite aseara 

Aseara in jurul orei 21.00, echipa de cautare a oprit actiunea de gasire a carutasului, urmand sa se reaia in aceasta dimineata.

Stire initiala, luni ora 17.00: O caruta a cazut in apa canalului de irigatii din Zavoaia / Carutasul nu a fost gasit inca 

Dupa ce sambata seara un copil de 14 ani s-a inecat in canalul de irigatie de langa localitatea Zavoaia, astazi, in jurul orei 16.00,  o caruta a cazut in acelasi canal.

Canalul are o adancime de 4-5 metri si este plin de vegetatie.

La fata locului s-au deplasat echipaje de la ISU Braila, de la Serviciu de Ambulanta si de la politie.

Echipajul de cautare-salvare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila a reusit sa gaseasca si sa scoata din apa calul care, din pacate, a murit inecat.

Totodata, a fost scoasa si caruta care era plina cu iarba.

In acest moment se actioneaza, cu o barca pentru cautare, pentru gasirea carutasului.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>