Published On: mie, iun. 20th, 2018

Scrisoare pentru singurul parnaias care n-a facut parnaie!

Share This
Tags

Da, bai jegule! N-ai putut, jigodie, sa te abtii macar?! Ai sange de infractor in sange, este? Un las ca tine, care ti-ai pus sclavii sa-ti rezolve treburile, nu poate sa nu se simta solidar cu singurii lui catei de nadejde. Si atunci vrei o lege care sa-i faca pe infractorii de doi lei sa aiba ce n-au avut nici macar furand…

Pe ei vrei sa-I ajuti, sa le fie bine. Pe parnaiasi. Te doare pe tine in cur ca ai fi putut face ceva pentru copii, ca pentru batrani ai facut, bai panarama: le-ai luat casele, impreuna cu libidinosul ala de Closca!

Stai intr-un fir de ata, dar vrei sa fii si tu o data macar “jmecher”. Sa dai si tu ceva la masa pe care ai onorat-o de fiecare data din scaunul de “boss”: masa infractorilor, a interlopilor. Ai vrut sa fii la fel, este? Nu-ti fa griji, ca ai reusit.

Da, tigan din Ludus, ai venit sa te aranesti la Braila. Stiu, nu stii termenul, ca de unde dracu’ sa citesti tu Marin Preda?!

Ai venit. Ai cautat sa te scoti si poate ai fi reusit, dar ai un caracter de cacat. Ai luat nevasta si copilul cuiva apoi l-ai umilit dandu-i tu, marele liberal, o functie, sotului caruia i-ai furat familia. Ala a murit intre timp. Erai liberalul lu’ peste prajit, venit la PNL direct de la gratarul unui alt idiot, pesedistul care atunci cand voia sa-l injure pe Bunea Stancu ii amintea ala ca i-a facut casa “moka”. Si pitucul isI inghitea limba, asa cum faceau unele ziariste care ii faceau sex oral in biroul de prefect!

Dar te-ai multumit tu cu o bucata de “pasarica”? Nuuuuuu! Ai vrut sa “arzi” tot, dar cu ce dracu, ba? De cand banii tin loc de scula?!

Acum, cand ti-e sfarsitul aproape, cand ai descoperit ca mosorul nu-i facut, tigan unguresc, la CFA-ul lui “Sparc”, te-ai gandit ca dandu-le parnaiasilor tot felul de drepturi ii vei “sensibiliza” sa-ti asculte ultimele ordine?!

Vrei sa mori, ca-ti e aproape, aratand tuturor ca ura este singurul sentiment de care esti in stare? Traiesti cu impresia ca esti “Regele Brailei”, ca tu hotarasti cine moare si cine nu? Lache, in lumea voastra de cacat poate crezi ca ai drept de viata si de moarte. Dar lumea ta este o scursura de canal.

Ce-o sa faci citind aceste randuri? Imi vei scoate un ochi? Amandoi? Ma vei bate la cur cu pulanul de militian, asa cum faceai cu patronii de agentii imobiliare care nu “cotizau” la timp? Iti vei pune hoardele de infractori sa stearga literele de pe site? Te astept!

Te-ai laudat ca ai cateii tai care iti asculta orbeste ordinele. Pune-i, ba, la treaba! Nu vei reusi nimic! Esti ca unul care se duce la striptease doar sa dea bani, singurul inlocuitor de scula pe care-l ai!

Sincer, pana acum, prost nu te credeam ca esti. Iata, ma insel si eu. Ai vrut sa iesi cu picioarele inainte din politica pe care ti-ai cumparat-o! Te-ai umplut de cacat cu o placere pe care nu mi-o imaginam.

Faci etnia de ras, bulibasa de doi lei!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>