Published On: mar, iun. 26th, 2018

Promisiunea lui Dragomir: “Dupa ce rezolva cu celelalte gropi din oras vor intra doar pe covor asfaltic”

Share This
Tags

Una dintre cele mai mari bube ale orasului nostru este reprezentata de strazile impracticabile din mai toate zonele din municipiu.

Ca sa nu mai vorbim de strazile de pamant, care desi suntem in 2018, exista in mai multe cartiere din oras.

Situatia a atins cote inimaginabile. Brailenii se plang iar adminstratia locala ridica din umeri. Edilul sef spune ca de vina ar fi procedurile birocratice.

E adevarat ca s-au inceput foarte multe lucrari de reabilitare a strazilor  iar asta ne-ar putea oferi o speranta. Insa, braileni nu mai vad lumina de la capatul tunelului. Se simt  scufundati in dezinteresul celor care conduc orasul. Nimic nu ii mai multumeste. NU mai cred nimic din ceea ce spune domnul primar sau din ceea ce promite.

Foarte multi braileni isi spun ofurile pe retele de socializare si critica conducerea locala.

Insa, primarul nostru se declara multumit de ceea ce a realizat. Este constient ca se putea si mai bine, insa spune ca a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-si indeplini promisiunile din campania electorala.

Saptamana trecuta primarul a venit cu o alta promisiune: "doar covor asfaltic".

A anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca dupa ce se va termina cu plombarea gropilor, lucratorii care se ocupa de reabilitarea strazilor vor intra doar cu covor asfaltic pe strazile din municipiu.

"Cei care lucreaza la plombari, urmeaza sa finalizeze, astazi (n.r. joi, 21.06.2018), lucrarea pe Stefan Cel Mare, si vor intra pe alte strazi. Daca o sa urmariti lucrarea pe strada Stefan Cel Mare o sa vedeti ca nu s-a mai mers pe acele plombe foarte mici, ci in proportie de 80-90% pe covor asfaltic. De asemenea, dupa ce rezolva cu celelalte gropi din oras vor intra doar pe covor asfaltic. Primul tronson la calea Calarasilor a fost finalizat, acum daca mergeti spre Centru veti observa ca au fost scoase toate bordurile pe partea dreapta, au inceput sa fie inlocuite cu altele noi. Urmeaza reabilitare prin covor asfaltic si trotuare, de la Tribunal pana in Centru," a declarat Marian Dragomir.

Referitor la modul in care se lucreaza in prezent la reabilitarea strazilor, primarul a spus ca se lucreaza incomparabil fata de modul in care s-a lucrat pana acum.

Totodata, a vorbit si despre lucrarile care au fost neconforme si a spus ca au fost inlocuite pe banii constructorului.

Edilul sef a tinut sa sublinieze, ca de fiecare data, faptul ca, pe viitor,toate lucrarile neconforme vor fi inlocuite  pe banii constructorului.

Probabil nu intelege esenta. Nu este normal si firesc ca atunci cand nu iti faci treaba cum trebuie sa platesti? Sa iti repari greseala? Asa trebuie sa fie! Cine greseste, plateste!

Dar pana una alta, unii braileni se vor bucura in continuare de strazile de pamant iar majoritatea brailenilor  de gropile din asfalt si de asfaltul cu denivelari.

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>