Published On: vin, iun. 8th, 2018

Politistii braileni au aplicat 28 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 4000 de lei

La data de 06 iunie , politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, Biroului Rutier si Postului de Politie Comunal Ramnicelu, sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza judetului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

          Pe timpul activitatilor, au fost verificate mai multe societati comerciale, legitimate 79 de persoane, oprite in trafic 51 de autovehicule.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 28 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 4000 de lei, dintre care 25 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 2 la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si una la un alt act normativ.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere, au retinut doua certificate de inmatriculare, si au confiscat 80 de kg de legume.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>