Published On: vin, iun. 22nd, 2018

Pisc, Vidin, Brailita si Lacu Dulce raman cu strazile neasfaltate

Ieri, primarul Marian Dragomir a sustinut la conferinta de presa ca se afla inca in procedura de licitatie in ceea ce priveste proiectul de asfaltare a strazilor din Pisc, Vidin si Brailita.

In Lacu Dulce, desi spera sa inceapa asfaltarea in acest an, se pare ca a a aparut o situatie "hilara", dupa cum o descrie edilul sef, in care cel ce urma sa fie declarat castigator al licitatiei a facut contestatie Primariei,  pentru ca i-a solicitat un document. Documentul solicitat de catre Municipalitate este documentul pe care insusi, cel care urma a fi declarat castigator, l-a cerut de la ceilalti participanti la licitatie.  Aceasta contestatie a blocat astfel demersurile necesare pentru inceperea asfaltarii pe strazile din cartierul Lacu Dulce.

Dragomir sustine ca hatisurile birocratice sunt greu de inteles pana si pentru domnia sa, ceea ce il face sa creada ca sunt si mai greu de inteles de catre cetateni.

"Desi am pornit licitatia la Pisc, Brailita, Vidin, de atatea luni de zile, inca suntem in procedura de licitatie. Mi-as fi dorit ca cei care au castigat licitatia de la Calea Galati, sa nu fuga de pe santier, mi-as fi dorit ca instanta de judecata sa nu spuna ca mai au termen pana pe 21 Decembrie, sa putem sa-i dam afara din contract. Acum suntem in validare la Agentia Nationala de Achizitii Publice pentru lansarea unei noi licitatii pe Calea Galati. La asfaltare Lacu Dulce avem o situatie absolut hilara, cel care a castigat licitatia are si contestatie. Ne-a contestat pe noi ca i-am mai solicitat inainte de a-l declara castigator al licitatiei, un document pe care chiar el il solicitase de la ceilalti, cand i-a contestat pe ceilalti. Dar, acestea sunt procedurile si hatisurile birocratice, care de cele mai multe ori sunt greu de inteles si de mine, dar de cetateni", a declarat Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>