Published On: mar, iun. 19th, 2018

Pe timpul activitatilor politistii braileni au oprit in trafic 300 de autovehicule fiind testati cu aparatul etilotest 75 de soferi

In perioada  15-17 iunie , politistii braileni, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza judetului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

          Pe timpul activitatilor au fost verificate 36 de societati comerciale, legitimate 413 persoane, oprite in trafic 300 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 75 de soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 80 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 43.000 de lei, dintre care 64 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 16 la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii 5 permise de conducere, au retinut 3 certificate de inmatriculare si au confiscat bunuri, in valoare totala de 400 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>