Published On: mie, iun. 6th, 2018

Mai multi braileni au fost amendati pentru ca au aruncat gunoi pe domeniul public

In perioada 29.05 – 05.06.2018, Politia Locala Braila a actionat pe raza Municipiului Braila, in conformitate cu competentele conferite de Legea nr.155/2010. Politistii locali au constatat si aplicat un numar de 65 sanctiuni contraventionale in valoare de 27.607 lei.

Astfel, pe linia de curatenie in oras, in perioada analizata au fost depistate si sanctionate 12 persoane cu amenzi in valoare de 2.100  lei conform H.C.L.M. Braila nr.5/2003. Totodata au fost sanctionati 3 carutasi cu amenzi in valoare de 750 lei surprinsi transportand moloz si gunoi de orice natura pe strazile municipiului.

Exemplificam:

– D.N., in varsta de 36 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 250 lei – fiind depistat pe Sos.Dig Braila-Galati, pe terenul viran din dreptul Centrului ,,Aura 2010”  descarcand dintr-un atelaj hipo 1m3 de moloz, pe domeniul public in loc neautorizat.

– I.R., in varsta de 40 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 250 lei – fiind depistata pe terenul viran din capatul str.Arad descarcand dintr-un atelaj hipo 1 m3 de moloz, pe domeniul public in loc neautorizat.

– D.L., in varsta de 19 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 250 lei – fiind depistat pe terenul viran din capatul str.Arad descarcand dintr-un atelaj hipo 1m3 de moloz, pe domeniul public in loc neautorizat.

 

• Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum si in alte locuri publice, a reziduurilor de orice natura (menajere, industriale, vegetale, moloz), au fost depistate si sanctionate contraventional  5  persoane cu amenzi in valoare de  1.125 lei.

Exemplificam:

        – B.J., in varsta de 49 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 250 lei – fiind depistata pe str.Dimitrie Bolintineanu la intersectie cu str.C.A.Rosetti aruncand o sacosa din plastic plina cu gunoi menajer, pe domeniul public in loc neautorizat.

 

– I.N., in varsta de 69 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 250 lei – fiind depistat pe str.Fortificatiei in dreptul fostei ,,Arena Progresul” aruncand o sacosa din plastic plina cu gunoi menajer, pe domeniul public in loc neautorizat.

– M.N., in varsta de 50 ani, din jud.Braila – cu amenda in valoare de 250 lei – fiind depistata pe str.Abatorului la intersectie cu str.Plantelor, aruncand o cutie din carton plina cu gunoi menajer, pe domeniul public in loc neautorizat.

 

• Pentru comercializarea si consumul semintelor pe strazi sau in alte locuri publice, au fost depistate si sanctionate contraventional 10 persoane, cu amenzi in valoare de 650 lei.

Exemplificam:

– M.A., in varsta de 20 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 50 lei – fiind depistat pe Sos.Buzaului in curtea interioara a Blocului B39, in fata scarii 2, consumand seminte de floarea soarelui si aruncand cojile pe jos.

– P.A.-D., in varsta de 17 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 50 lei – fiind depistat pe Sos.Buzaului in curtea interioara a Blocului B39, in fata scarii 2, consumand seminte de floarea soarelui si aruncand cojile pe jos.

– M.A.-L., in varsta de 18 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 25 lei – fiind depistat pe Sos.Buzaului in curtea interioara a Blocului B39, in fata scarii 2, consumand seminte de floarea soarelui si aruncand cojile pe jos.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>