Published On: mar, iun. 5th, 2018

Galerie Foto: Mercedes-Benz declarat furat in Germania, descoperit la frontiera in Romania

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat la controlul de frontiera un autoturism marca Mercedes-Benz GLA, care figura in bazele de date ca fiind furat din Germania.

La sfarsitul saptamanii, in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, Viorel S., cetatean din R. Moldova, in varsta de 42 de ani, conducand o autoutilitara  marca Mercedes Benz cu platforma pe care transporta un autoturism marca Mercedes-Benz GLA.

Cu ocazia verificarilor efectuate, colegii nostri au constatat ca autoturismul transportat figureaza ca fiind furat, semnalare introdusa de catre autoritatile din Germania.

Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca a preluat autoturismul impreuna cu documentele acestuia, de la un barbat din municipiul Ploiesti, urmand sa-l transporte in R. Moldova. Acesta a mai declarat ca nu avea cunostinta ca masina figura ca fiind furata. 

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de furt, iar autoturismul, in valoare de 125.510 lei, a fost retinut in vederea continuarii cercetarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>