Published On: mie, iun. 6th, 2018

Festivalul Gustului Romanesc by Chef Catalin Scarlatescu ajunge la Braila Mall

Evenimentul va avea loc in perioada 7-10 iunie, in parcarea centrului comercial

Braila, 6 iunie 2018 – Intre 7 si 10 iunie, cele mai delicioase preparate culinare traditionale se gasesc la Braila Mall. Timp de 4 zile, in parcarea centrului comercial, gurmanzii de toate varstele sunt invitati sa descopere cele mai frumoase traditii culinare din diferite regiuni ale Romaniei si sa guste retetele preparate chiar de Chef Catalin Scarlatescu in cadrul Festivalului Gustului Romanesc. Mai mult, cei prezenti la eveniment vor putea urmari diverse momente artistice, printre care si un concert live sustinut de Ruby si Dorian Popa. 

Timp de 4 zile, parcarea centrului comercial va gazdui un spectacol plin de savoare, pe placul pofticiosilor de toate varstele. In fiecare seara, brailenii pot savura preparate care contin secretele bucatariei autohtone conform retetelor traditionale decoperite de Chef Catalin Scarlatescu in calatoriile sale prin tara, de la localnicii din fiecare regiune.

Pe langa mancarea delicioasa, cei prezenti la Festivalul Gustului Romanesc vor mai avea parte si de alte suprize, special pregatite de organizatori. Pe 8 iunie, incepand cu ora 19:00, brailenii pot urmari concertul live sustinut de artistii Dorian Popa si Ruby, iar pe toata perioada evenimentului, ansambluri de dans si artisti locali vor anima atmosfera din parcarea centrului comercial.

Toti brailenii sunt invitati la Festivalul Gustului Romanesc by Chef Catalin Scarlatescu, conform urmatorului program:

Joi, 7 iunie

18:30 – Program de dansuri traditionale romanesti si grecesti

Vineri, 8 iunie

18.30 – Liceul de Arta Haricleea Darclee Braila

19.00 – Dorian Popa si RUBY

Sambata, 9 iunie

18.30  – Criss Music Canto School & Jampa Orchestra

Duminica, 10 iunie

19.00 – Ansamblul Pandelasul Braila

Mai multe detalii despre Festivalul Gustului Romanesc by Chef Catalin Scarlatescu, dar si despre activitatile organizate in Braila Mall sunt disponibile pe https://braila-mall.ro, dar si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/BrailaMall/.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>