Published On: vin, iun. 29th, 2018

F. Charm da startul celui de-al treilea album al sau, dupa “Oaia Neagra” si “Gradina cu Spini”

Dupa succesul rasunator al primelor doua albume printre care s-au facut remarcat hituri ca: Hainele mele, De ce ma mai cauti, A fost odata, Fructul pasiunii, Am ales, F.Charm se pregateste de lansarea celui de-al treilea material discografic. Astfel, artistul a lansat piesa "Fala", compusa si scrisa de el beneficiaza si de un videoclip regizat de Andrei Maerean.

"Fala: este defintita proastei educatii, inculturii, grandomaniei, sfidarii si nonvalorilor promovate de media, consumate si mai apoi ridicate in slavi de o audienta superficiala care este neinteresata de valori morale si umanitate. Este piesa care-mi sta de multi ani pe limba, semnalul de alarma care are ca scop schimbarea macar a unui gram din mentalitatea prost formata, mai ales in randul tinerilor, care vad in aceste "specimene" niste exemple demne de urmat in viata", a declarat artistul.

O data cu lansarea "Fala", F. Charm da startul celui de-al treilea album al sau, dupa "Oaia Neagra" si "Gradina cu Spini".

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>