Published On: mie, iun. 20th, 2018

EXCLUSIV / Mihai Tudose, referindu-se la propunerea lui Varga de a da casa, masa si haine gratis fostilor parnaiasi, declara: “Prioritatea trebuie sa fie copiii!” / IRONIE Tudose: “Poate ar trebui sa le oferim fostilor detinuti si vacante in tari exotice care nu au tratat de extradare cu Romania!”

Referindu-se la decizia controversatului deputat PNL Vasile Varga de a oferi fostilor infractori, la iesirea din parnaie, o multime de facilitati gratuite printre care casa, masa, haine, medicamente si locuri de munca, ex-premierul Guvernului Romaniei, Mihai Tudose, a declarat, in exclusivitate pentru Infobraila: “Condamnarile sunt privative de libertate, nu sunt de alta natura, ca trebuie chinuiti sau schigiuti. Trebuie sa existe niste conditii, niste drepturi, ale omului care trebuiesc respectate acolo. Este o prioritate si datorita impunerii unor linii europe si a unui bun simt. Pedeapsa este privativa de libertate, nu-i un chin, nu-i o munca silnica, nu la conditii inumane. Noi mai avem niste probleme, cu batranii, cu copiii, cu sanatatea, cu educatia. Eu inteleg ca si asta este o problema de care sa ne ocupam, dar eu as incepe cu copiii!”.

In nota acida si dezinhibata care-l caracterizeaza, Mihai Tudose a mai spus ca poate detinutilor care sunt extradati ar trebui sa li se ofere si o vacanta de lux, la alegere, intr-o tara exotica, dar una care nu are tratate de extradare cu Romania.

CITESTE SI Vasile Varga vrea ca puscariasii eliberati din parnaie sa primeasca gratis casa, masa, haine si transport gratuit

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>