Published On: mar, iun. 12th, 2018

Duminica politistii au dat amenzi in valoare de 3900 de lei

La data de 10 iunie, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, Biroului Rutier, si Politiei Orasului Ianca, sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza judetului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor au fost verificate mai multe societati comerciale, legitimate 130 de persoane, oprite in trafic 93 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 62 de soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 22 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 3900 de lei, dintre care 10 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile, 11 la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si una la un alt act normativ.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>