Published On: joi, iun. 21st, 2018

Dragomir isi doreste un al doilea mandat / Functia de primar este o provocare pentru edilul sef

Share This
Tags

dragomir 21.06.2018Astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta de primarul Municipiului Braila, Marian Dragomir, acesta a sustinut ca nu se astepta sa fie atat de greu sa fie primar.

Totodata, a spus ca el vine din mediul privat unde nu exista atat de multa birocratie si unde proiectele se realizeaza mult mai repede.

 “Da! Eu vin din mediul privat si acolo in mediul privat, lucrurile stau cu totul si cu  totul altfel. Te hotarasti sa faci o lucrare si a doua zi o faci, trebuie doar sa ai bani. Noi suntem cu 70 de miliarde blocati (lei vechi )la cartierul, la zona Pisc, Brailita, Vidin, cu 70 miliarde  de lei vechi in blocaj la, Lacu Dulce pe proceduri birocratice” , a declarat edilul sef.

Rugat sa exprime procentual cat din promisiunile electorale a reusit sa indeplineasca si cate urmeza sa indeplinesca, Dragomir a spus ca a reusit sa realizeze 70% din ceea ce si-a propus si a promis.

“Daca mergem punctual pe lucrurile asumate in campania electorala, pentru acesti doi ani as putea sa zic ca am reusit sa realizam peste 70% pentru ce ne-am asumat pentru acesti doi ani, nu pentru cei patru ani de zile.

Daca mergem in schimb pe nevoile orasului, in momentul in care vom putea sa intervenim pe strazi si cu divizia proprie de astfaltare a primariei municipiului Braila, procentele vor fi cu totul si cu totul diferit si atunci ma voi declara si eu multumit”, a adaugat primarul .

De asemenea, a spus ca nu va putea realiza in proportie  de 100% ceea ce a promis: “100% nu vom putea sa rezolvam tot, dar un procent de peste 70% la finalul celor patru ani, cred ca va fi realizat. Indiferent cat ne vor intarzia la licitatii, indiferent, tot le vom finaliza si tot vom lucra”.

Intrebat daca isi mai doreste un nou mandat, edilul sef a raspuns determinat ca “da”, vazand functia de primar ca pe o provocare:“Da! E o provocare. Dar pentru a avea al doilea mandat, trebuie sa avem divizia proprie de asfaltari pe strazi, trebuie sa finalizam licitatiile si asa cum se lucreaza azi in Chercea si pe Soseaua Focsani, sa se lucreze in toate cartierele.

Asa cum am finalizat primul lot de parcari, asa cum suntem acum in lucrari la bazinul olimpic, trebuie sa realizam si celelalte parcari care sunt acum in diverse faze ale licitatiei”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>