Published On: sâm, iun. 2nd, 2018

Deputatul Mihai Tudose l-a luat la misto pe seful PSD, Liviu Dragnea

mihai_tudose_facebook_ironie_infobrailaCunoscut pentru promptitudinea raspunsurilor rapide si ironice de care da dovada in discutiile in care unii incearca sa-l surprinda cu intrebarile lor, ex-premierul Mihai Tudose i-a raspuns prompt unui utilizator de Facebook care l-a intrebat daca mesajul postat vineri de Tudose, cu ocazia Zilei Copilului, ii apartine. "Să fac o gluma. Chiar dumneavoastră sunteţi cel care postaţi,ori este cineva care o face în numele dumneavoastră? Cine ştie… poate aveţi ceva mici de dat şi dvs. Eu aduc muştarul", a scris utilizatorul, drept comentariu la postarea fostului premier: "Indiferent de vârstă, fiecare om păstrează în adâncul sufletului o mică parte a copilului care a fost cândva. La mulţi ani tuturor copiiilor!"

Cu ironia-i binecunoscuta, Mihai Tudose n-a intarziat sa-i dea replica: "Şi cum ar trebui să dovedesc că sunt eu cel care postează…? Apropo de gluma cu micii, ar trebui să pun tot o poză cu Dragnea în maşină? O zi frumoasă, La mulţi ani!".

Replica lui Tudose era legata de intamplarea petrecuta pe data de 1 mai, cand la postarea lui Liviu Dragnea un galatean l-a determinat sa-si faca un selfie sis a-l pun ape Facebook tocmai pentru a demonstra ca insusi seful PSD era autorul postarii.

Intamplarea cu ex-premierul Tudose dovedeste ca acesta este mult diferit de colegii lui, atat de la centru cat si din teritoriu, care, atunci cand sunt ironizati se reped sa stea stea la coada la usa Treibunalului pentru a cere despagubiri de zeci de mii de euro.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>