Published On: joi, iun. 7th, 2018

Asociaia Bike Works ii invita pe toti iubitorii ciclismului si cross-ului montan la cel mai mare eveniment sportiv din Muntii Macinului

Asociaia Bike Works ii invita pe toti iubitorii ciclismului si cross-ului montan, precum si pe cei care doresc sa petreaca un weekend plin, departe de rutina zilnica, in natura, la cel mai mare eveniment sportiv din Muntii Macinului –  "Macin Mountain Fun – Greci, 2018" – unde competitia si distractia sunt garantate.

Ajuns la cea de-a patra editie sub forma multisport, evenimentul "Macin Mountain Fun – Greci, 2018", va reuni la start, in perioada 9-10 iunie, in apropierea localitatii Greci, din judetul Tulcea, aproximativ 600 de concurenti, intre care circa 500 de adulti si 100 de copii care s-au inscris online, in termenul stabilit de organizatori, la una dintre cursele de ciclism de MTB sau de alergare. In cadrul evenimentului, pe 9 iunie, se va lua startul in traditionalul concurs de ciclism montan "Macin XC" (editia a sasea) si apoi la cel de cross montan „Macin Cross” (editia a patra). De mentionat este ca in premiera nationala pentru un concurs de MTB a fost inclusa si categoria e-bike, insa va fi nevoie de minim cinci participanti la aceasta categorie pentru desfasurarea competitiei de e-bike. Macin Cross, care va fi tot pe 9 iunie, este concursul destinat pasionatilor de alergare montana. Concursul pentru copii Junior Hercinic MTB va fi pe 10 iunie si va fi organizat de partenerii din Asociatia Beetle Bike.

Inscrierile online pentru a participa la aceste concursuri s-au inschis, dar la fata locului se mai pot inscrie inca 20 de persoane pentru cursele de MTB pentru adulti.

La finalul evenimentului castigatorii, mici sau mari, vor merge acasa cu numeroase premii, iar ceilalti concurenti pot castiga produse la tombola oferita de sponsori.

Macin Mountain Fun nu este insa strict un eveniment sportiv, astfel incat toti cei care doresc sa petreaca un weekend in natura, departe de rutina zilnica, vor avea parte de multe surprize pentru ca in noaptea de sambata spre duminica, in zona de campare, va fi o adevarata petrecere campeneasca ce va cuprinde un concert folk sustinut de formatia ”Omul din Sarmisegetuza”, va fi un foc de tabara, se va dansa, iar gurmanzii se vor putea delecta cu diversele mancaruri pregatite de agentii economici din zona.

”An de an acest eveniment a reunit tot mai multi participanti, lucru care ne bucura. Suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile si le garantam celor care vor veni la concurs ca vor avea parte de un weekend deosebit, unde competitia si distractia vor fi la cote inalte. Noi va asteptam pe toti, ciclisti, alergatori si sustinatori, deopotriva”, spune Erika Neagu, manager proiect Macin Mountain Fun Greci – 2018.

Cei interesati sa participe la eveniment pot gasi toate detaliile necesare pe site-ul Asociatiei Bike Works la adresa www.bikeworks.ro sau pe pagina de Facebook dedicata evenimentului Macin Mountain Fun.

"Macin Mountain Fun – Greci, 2018" este organizat de Asociatia Bike Works, Primaria Greci, Asociatia Mecanturist si Asociatia Beetle Bike, in parteneriat cu Parcul National Muntii Macinului, UVSAR, Top Media, Cronometraj.ro, THT studios, Trupa Inclusiv si Casa de Cultura "Grigore Kiazim" Macin". Sponsori ai evenimentului sunt: Winmarkt, Vinuri de Macin, Daily Open House, New Edge, Apan, Ursus Cooler, Isostar, Auchan, Dr. Oetker Vitalis, Sprint Sports, Ron, Angelo, Elite Gym, Yves Rocher, Terra Hercinica, Idefix SRL, Auto-Moto-Velo Greci, La Caru cu Bere, Belor, Grande Dolceria, Lolliboni Candy Shop, Hygienium. Parteneri media sunt: Freerider.ro, Cilism.ro si Rulotism in Romania.

 

Asociatia Bike Works

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>