Published On: mie, iun. 27th, 2018

Asistenta, dolarul si brailenii

Scriu la cateva minute dupa ce am anuntat pe Facebook ca 500 de asistente care doreau sa lucreze la Spitalul Judetean Braila nu au reusit sa ia nota de trecere, dupa ce le-a fost schimbat subiectul de examen cu cateva minute inainte de inceperea concursului.

Infobraila a sustinut mereu ca astfel de concursuri sunt aranjate. Ca in felul acesta ajungem pe mainile cine stie cui spagarita. Ca astfel murim cu zile in spitalul “etalon” al judetului.

Dovada, dovada, au strigat PSD-istii in frunte cu presedintele CJ Braila Chiriac. Pusi in fata faptului implinit de catre un coleg, consilier judetean independent, cei implicati au confirmat stirea.

Ma bucur ca exista un om care s-a gandit sa dea peste cap sistemul angajarilor la judetean!

Va dura atat de mult cat noi, oamenii simpli, vom promova dintre noi pe aceia care au “sange in instalatie” si care nu vor sa ne lase in mainile pline de ghiuluri si perle ale unora care se cred lucratoare in sistemul medical brailean.

Incepand de astazi, toate examenele vor fi filmate si inregistrate. Starletele porno, proastele, spagaritele in natura si/sau bani vor fi scoase din cursa. Da! De catre voi, cei care cititi aceste randuri, depinde ca aceasta situatie de control absolut al calitatii sa persiste. O veti face? Veti fi alaturi de cei care vor ca atunci cand mergeti intr-un spital sa fiti tratati cum trebuie? Veti fi alaturi de cei care lupta sa nu va vedeti rudele alergand bezmetice in jurul farmaciilor de langa spital pentru a cumpara ceea ce trebuie sa se gaseasca in orice spital care se vrea civilizat? Vreti sa dati spaga? Nu va opreste nimeni, dar dati-o celor care va incanta inima si sufletul atunci cand isi consuma energia si sanatatea langa voi sau langa apropiatii vostri aflati pe un pat de spital. Veti fi spagarii calitatii, nu obligati sa supravietuiti unui sistem pus la punct de PSD, partidul care pana azi a vrut ca voi sa fiti tratati in spital de niste neica nimeni care pun un ban gramada la pusculita de partid!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>