Published On: joi, iun. 7th, 2018

Amenzi de peste 11000 lei date de politistii braileni la inceput de saptamana

La data de 05 iunie, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, Biroului Rutier, Sectiei 1 Politie Rurala Braila, si Postului de Politie Comunal Jirlau, sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza judetului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 24 de societati comerciale, legitimate 89 de persoane, oprite in trafic 49 de autovehicule.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 22 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 11000 de lei, dintre care 8 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 14 la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Ca masura complementara, politistii au retinut un certificat de inamatriculare

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>