Published On: mar, iun. 12th, 2018

Altercatie in trafic intre doua persoane moment in care s-a folosit spray iritant lacrimogen pentru a se apara

In data de 11.06.2018 in jurul orelor 10:10 un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila aflat in patrulare pe calea Calarasilor din municipiul Braila, a depistat o persoana de sex masculin care se afla in trafic la intersectia dintre Calea Calarasilor cu str. Grivita din mun. Braila, acesta sesizand ca a fost amenintat cu un cutit de catre o persoana care se afla intr-un auto marca Land Rover cu nr. de inmatriculare BRxxxxx care a parasit zona.

La intersectia strazilor Scolilor cu Mihai Bravu din mun. Braila echipajul de jandarmi a oprit in trafic autoturismul cautat in care se aflau doua persoane. In urma verificarilor efectuate s-a constatat ca pasagerul din dreapta, S.G.S., a avut o altercatie cu O.V. in trafic, moment in care a scos un spray iritant lacrimogen pentru a se apara.

La controlul autoturismului a fost gasit un cutit  tip briceag in lungime totala de 27 cm si un spray iritant lacrimogen marca Pfeffer KO.

Persoanele in cauza au fost conduse la sediul Pol. Mun. Braila pentru continuarea verificarilor. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de Amenintare fapta prevazuta si pedepsita de art. 206, al. 1 din C.P. si Portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase, fapta prevazuta si pedepsita de art. 372, alin. 1 din C.P.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>