Published On: lun, mai 7th, 2018

UPDATE: Doua persoane in stare critica la Spitalul Judetean de Urgenta Braila in urma accidentul din aceasta dimineata / Victimele au nevoie de translator

Ajunse la spital, cele opt victime nevorbitoare de limba romana au avut nevoie de translator. Doua dintre ele sunt in stare critica iar conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Braila cauta translator de limba rusa, dupa ce victimele au fost lasate in spital de translatorul pe care le-au avut initial.

"Avem un accident colectiv cu noua victime, pe care acum ne straduim sa-l manageriem. Din punct de vedere medical a fost manageriat aproape perfect. Sunt doua victime in stare critica, trebuie sa aduc eu, personal, un translator de limba rusa, pentru ca al lor a plecat. Sunt doua victime in stare super grava, iar jos la urgente sunt inca sase carora le-a plecat translatorul", a declarat Alina Neacsu, purtatorul de cuvant de la Spitalul Judetean de Urgenta Braila.

STIRE INITIALA: GALERIE FOTO: Opt persoane au ajuns la spital in urma unui accident / Trei persoane au ramas incarcerate

In aceasta dimineata, in jurul orei 6:00, a avut loc un accident rutier pe DN2B, la iesire din Baldovineti, in care au fost implicate un autocar si un autoturism, soldat cu 8 victime.

Din primele informatii, soferita autoturismul, o femeie in varsta de 59 de ani, in timp ce se deplasa pe DN2B, din directia Galati – Braila, la iesire din Baldovinesti, in curba, a patruns pe contrasens, izbind frontal un autocar, inmatriculat in Ucraina, in care se aflau 51 de pesroane. 

La fata locului a fost nevoie de o autospeciala ISU, o autospeciala de la descarcerare si una SMURD.

Opt victime au ajuns la spital. Trei dintre ele au necesitat interventia echipei de descarcerare, ambii soferi si pasagerul din autoturism, un minor in varsta de 16 ani.

In autoturism nu se aflau decat soferul si pasagerul minor, ambii din Medgidia.

Traficul in zona a fost blocat pentru aproximativ 3 ore.

Pasagerii din autocar au fost transportati la Vama Giugiulesti cu autobuze Braicar.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>