Published On: lun, mai 7th, 2018

Un Brailean de 30 de ani s-a autodenuntat la politie cu privire la faptul ca si-ar fi ucis unchiul

La data de 03 mai , politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale l-au retinut pe un brailean, in varsta de 30 de ani, banuit de comiterea infractiunilor de tentativa la omor si talharie calificata.

La data de 03.05.2018, in jurul orei 15:40, barbatul s-a prezentat la sediul Politiei Municipiului Braila, avand asupra sa un cutit, si s-a autodenuntat cu privire la faptul ca si-ar fi ucis unchiul. Acesta a fost imobilizat de politisti si deposedat de cutitul pe care il avea asupra sa.

Ajunsi la fata locului, politistii l-au identificat, in fata locuintei sale, pe un barbat, in varsta de 48 de ani, din municipiu, care prezenta doua plagi la nivelul gatului.Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, ramanand internat.

In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca, in jurul orei 14:00, banuitul s-ar fi deplasat la locuinta unchiului sau, caruia i-ar fi cerut suma de 700 de lei. Fiind refuzat, i-ar fi aplicat acestuia mai multe lovituri in zona gatului cu un cutit si i-ar fi sustras suma de 13 lei, parasind locuinta.

In cursul zilei de 3 mai, politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale au dispus retinerea barbatului pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, iar la data de 04.05.2018 a fost prezentat instantei de judecata, care a luat fata de acesta masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile.

Acesta a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>