Published On: lun, mai 7th, 2018

Un barbat urmarit international pentru genocid a fost prins in Galati

Share This
Tags

criminal sarbPolitisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-port au depistat si retinut un cetatean sarb, urmarit international, pe numele caruia era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat de arestare si extradare, acesta fiind acuzat de genocid.

In data de 05 mai, in jurul orei 04.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-port, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare controlului de frontiera, cetateanul sarb Stevan B., in  varsta de 50 de ani, facand parte din echipajul unei nave sub pavilion Serbia.

La controlul de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca pe numele barbatului este emisa o alerta Interpol, acesta fiind cautat in vederea arestarii si extradarii, deoarece este cercetat pentru infractiunea de genocid, savarsita in perioada septembrie-decembrie 1991.

Stevan B. a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Galati, in vederea luarii masurilor ce se impun.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>