Published On: vin, mai 25th, 2018

Politistii braileni au oprit in trafic pentru verificari, 75 de autovehicule

La data de 23 mai, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, Biroului Rutier si Sectiei 1 Politie Rurala Braila,  sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza municipiului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

          Pe timpul activitatilor, au fost verificate 27 de societati comerciale, legitimate 124 de persoane, oprite in trafic 75 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 9 soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 26 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 8000 de lei, dintre care 23 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 3 la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere si au retinut trei certificate de inmatriculare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>