Published On: mie, mai 30th, 2018

Politistii braileni au legitimat 44 de persoane si au oprit 33 de autovehicule in trafic

La data de 28 mai , politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, Biroului Rutier si Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice,  sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza municipiului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

          Pe timpul activitatilor, au fost legitimate 44 de persoane, oprite in trafic 33 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 13 soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 11 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 4500 de lei, dintre care 8 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 3 la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>