Published On: mie, mai 23rd, 2018

Politistii braileni au aplicat sanctiuni in valoare totala de peste 8600 de lei

La data de 21 mai , politisti din cadrul Biroului Ordine Publica si Biroului Rutier, sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza municipiului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

          Pe timpul activitatilor, au fost verificate mai multe societati comerciale, legitimate 87 de persoane, oprite in trafic 58 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 34 de soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 22 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 8600 de lei, dintre care 21 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si una la un alt act normativ.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii doua permise de conducere si au retinut un certificat de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>